Професионалната бойна галавечер отново ще предложи незабравима бойна нощ с впечатляващ

...
Професионалната бойна галавечер отново ще предложи незабравима бойна нощ с впечатляващ
Коментари Харесай

Бойната карта на SENSHI 16 тази пролет: 26 водещи бойци от 15 държави излизат на ринга в 13 титанични срещи

Професионалната бойна галавечер още веднъж ще предложи незабравима бойна нощ с впечатляващ състав от опитни бойци от разнообразни дисциплини на бойните изкуства и дава обещание да вдигне адреналина на публиката с висококачествено бойно шоу.

Галата ще се организира на 13 май от 18:30 часа в Двореца на културата и спорта във Варна, а билетите за нея са към този момент в продажба в мрежата на!

В новото 16-то издание на бойната сцена на SENSHI ще излязат някои от най-впечатляващите спортисти и майстори на бойните изкуства, пристигнали в морската столица от разнообразни краища на света.

Бойната карта на интернационалната церемония вечер ще включва 13 спиращи дъха дуели с бойци от над 15 страни по разпоредбите на KWU Full Contact, KWU OPEN и KWU SENSHI.

26 стимулирани за победа състезатели по киокушин, муай тай, ММА и кикбоксьори ще покажат своите умения на кръга.

В бойната карта може да видите атрактивните и зрелищни дуели, които ви очакват на SENSHI 16:

Двубой #1

Кат. 75 кг, устав: KWU SENSHI

Онур Шекер, Турция vs. Тони Ромеро, Испания

Онур Шекер е на 25 години от Турция. Онур Шекер е шесткратен национален шампион, притежател е на международната купа от WAKO World 2018 и е европейски шампион по муай тай от 2018 година. Има призови места от IFMA 2021 и европейския шампионат по муай тай през 2022 година

Тони Ромеро е на 34 години от Испания. Той е първенец на Испания по муай тай WBC -2021, IFMA първенец на Канарските острови и WBC муай тай първенец на Канарските острови. И двамата задгранични бойци ще се качат за първи път на кръга на SENSHI 16 в Двореца на културата и спорта във Варна.

Двубой #2

Кат. 70 кг, устав: KWU Full Contact

Грегойре Готарди, Франция vs. Иван Накари, Италия

Грегойре Готарди, на 27 години от Франция, е европейски първенец на спортните вериги ISKA и WCTS, като тази пролет ще бъде неговия дебютен мач на SENSHI.

Иван Накари е на 29 години от Италия. Накари е международен и интернационален шампион на WPKF-PRO и отличник на Италия на WFMC. На кръга на Иван Накари завоюва оспорвания дуела против Такуми Санеката от Япония със съдийско решение след зрелищен конфликт.

Двубой #3

Кат. 70 кг, устав: KWU Full Contact

Алекс Родригез, Испания vs. Драгомир Петров, България

Алекс Родригез е на 29 години от Испания - първенец на веригите K1 Slam /2019/ и Top Ring /2022/. В спортната си биография Родригез също по този начин има трето място на европейското състезание WAKO през 2016 година За първи път ще се бие пред българска публика на 16-то издание на шампионата SENSHI.

Драгомир Петров е на 28 години от България - четирикратен народен първенец по кикбокс. На SENSHI 15 той победи зрелищно Айдън Аслан от Турция, като обра овациите на публиката. През 2019-та Драгомир печели Европейска купа по муай тай на  " EMC " и е победител във веригата " Wizard ".

Двубой #4

Кат. 75 кг, устав: KWU Full Contact

Леван Горули, Грузия vs. Атанас Божилов, България

Леван Горули от Грузия. Той е на 39 години и В своята бойна кариера до момента Горули е спечелил шампионатите WKU и WMAC World, както и е първенец от KIMBO World. На своя дебют на той отстъпи успеха след доста оспорван мач с допълнителен рунд на Драгомир Петров.

Атанас Божилов е играч на бургаския клуб " Fight Factory " и е измежду най-талантливите и сполучливи кикбоксьори на България. Атанас Божилов има над 30 победи и единствено 2 загуби в професионалната си кариера. Той е международен първенец на KGP /2018/ и WAKO PRO /2017, 2019/ и има дванадесет победи на кръга на SENSHI. На SENSHI 15 той наложи цялостна доминация над представителя на Испания - Фернандо Мартин. В Атанас Божилов също победи над Диого Невеш от Португалия.

Двубой #5

Кат. 80 кг, устав: KWU OPEN

Кевин Руарт, Франция vs. Митко Илиев, България

Французинът Кевин Руарт ще направи своя дебют на SENSHI в героичен конфликт с българския първенец в категория 80 кг. Той е на 35 години и е европейски първенец на Beatdown от 2019 година, както и отличник на Brave Combat Federation.

Митко Илиев е на 26 година и е един най-хубавите и перспективни български бойци, като постига 6 ММА победи и печели 3 от срещите си с нокаут. Той е европейски първенец по карате киокушин за младежи и първенец по кикбокс на България. На Митко Илиев победи интернационалния първенец по карате киокушин Ейсан Саджед с впечатляващ механически нокаут.

Двубой #6

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact

Родриго Минейро, Бразилия vs. Никола Тодорович, Сърбия

Родриго Минейро, на 37 години е от Холандия, само че в дебюта си на SENSHI 16 ще участва под флага на Бразилия. Той е международен първенец по кикбокс и муай тай. Никола Тодорович е на 24 години от Сърбия. Той е първенец на Сърбия по кикбокс, световен първенец по кикбокс - юноши, притежател на голям брой награди национални и международни шампионати има 4 победи на SENSHI до момента. Никола Тодорович прати в несвяст Маруан Туту с нокаут в края на втория рунд от борбата им на.

Двубой #7

Кат. 85 кг, устав: KWU Full Contact

Али Ел Амери, Мароко vs. Бобан Илиоски, Северна Македония

Али Ел Амери е първокласен играч от Мароко на 35 години, който има зад тила си няколко извоювани трофеи. Той е международен първенец на WKL 2014, както и WKL шампион по кикбокс на Испания, дружно с призово място в IFMA Бангкок през 2009. Неговият дебют на кръга на SENSHI ще бъде пред публиката във Варна на 13 май 2023 година

Неговият съперник Бобан Илиоски е на 25 години от Северна Македония, европейски шампион по кикбокс, K-1 WAKO PRO, първенец на Северна Македония и притежател на голям брой награди от интернационалните шампионати.

Двубой #8

Кат. 95 кг, устав: KWU SENSHI

Лукас Актемберг, Германия vs. Оливър Лангуа-Рос, Канада

Лукас Актемберг е 26 години от Германия е притежател на купата от Gladiators 8 MEN tournament, първенец на Fair FC 2020 година и на Big Game 2018 година Лукас Ахтерберг направи своя дебют на кръга на като победи Антъни Лерой от Франция посредством нокаут още в първия рунд.

Оливър Лангуа-Рос е на 31 години от Канада. Претендентът от Северна Америка е шампион от шампионата W.M.O. в Тайланд през 2018 година, когато към момента се биеше в категория до 85 кг. След това покорява и К-Energy шампионата при по-тежките бойци.

На SENSHI 15 той победи Иван Бартек от Словакия. Двамата бяха изключително равностойни в съвсем целия мач, само че въпреки всичко преимуществото бе в интерес на канадеца, благодарение на някои по-успешни комбинации. Лангуа-Рос от Канада взе участие също и на SENSHI 12, въпреки че тогава загуби мача от Стефан Латеску, Румъния.

Двубой #9

Кат. 95+ кг, устав: KWU Full Contact

Флорин-Йоан Матей, Румъния vs. Йоунес Бенмалек, Белгия

Флорин-Йоан Матей, на 30 година е петкратен първенец по кикбокс на Румъния и в бил 11 пъти победител на веригата DFS. На той загуби борбата против Никола Филипович от Сърбия с единомислещо съдийско, по тази причина успеха на кръга на SENSHI 16 е неговата огромна и мощно мечтана цел.

Йоунес Бенмалек е на 29 години от Белгия. Той е международен муай тай първенец на WKU през 2022 година На дебютът му на той загуби зрелищния дуел от Юку Юриендал от Естония и в този момент ще се качи с нова сила на кръга.

Двубой #10

Кат. 95+ кг, устав: KWU Full Contact

Ярослав Линич, Молдова vs. Никола Филипович, Сърбия

Ярослав Линич, на 22 години от Молдова е шесткратен K1 народен първенец, двукратен първенец по муай тай на Молдова и първенец на Украйна, притежател на WAKO World Grand-Prix 2021, както и с призови места в шампионата WAKO Europe Championship /2017 и 2021/. В дебютната си вечер той ще се стреми към първа победа на SENSHI 16.

Никола Филипович, на 26 години, от Сърбия е WAKO международен първенец /2019, 2021/ и WAKO европейски първенец за 2018 година. Никола Филипович записа победа на  с единомислещо съдийско решение, откакто безапелационно съкруши опонента си Флорин-Йоан Матей от Румъния.

Двубой #11

Кат. 80 кг, устав: KWU OPEN

Ламин Гайя, Испания vs. Мариян Димитров, България

Ламин Гайя е на 31 години от Испания и е прочут в родината си професионален ММА и кикбокс войник. На 13 май той ще се качи за първи път на кръга на SENSHI.

Родният войник Мариян Димитров е на 30 години е десеткратен първенец на България по битка, граплинг първенец и в кариерата си има влиятелни места на световните турнири по битка и самбо. Мариян Димитров се отхвърли от борбата след безкомпромисна хватка от Педро Оливейра, само че в този момент е положил двойно по-големи усилия в своя подготвителен развой с огромна упоритост за победа на SENSHI.

Двубой #12

Кат. 80 кг, устав: KWU Full Contact

Еди Руиз, Испания vs. Теодор Христов, България

Еди Руиз от Испания, на 31 година е повторен народен първенец. Той е притежател на редица оценки като ISKA международен първенец по муай тай 2022, европейски муай тай шампион 2018 и WAKO международен първенец 2018. В съботната вечер той ще направи дебют на кръга на SENSHI 16.

Теодор Христов е единствено на 22 години и към този момент е интерконтинентален WKF първенец, като има шампионски победи и от шампионатите Mix Fight World, Castle Gladiator и WAKO Balkan.

На Теодор Христов победи европейският ISKA първенец в жанр К-1 Мехди Айт Ел Хадж след зрелищен дуел и единомислещо съдийско решение в негова изгода.

Двубой #13

Кат. 85 кг, устав: KWU Full Contact

Франгис Гома, Франция vs. Александър Петров, България

Франгис Гома е на 33 година и скоро записа победа над Томас Дуве от Нидерландия на дебюта си в SENSHI 14 с единомислещо съдийско решение в същинска гладиаторска битка. Той е първенец K1 на Франция от 2022 година и също по този начин е горделив притежател на титлата европейски K1 първенец от ISKA - 2023.

Александър Петров - един от най-резултатните родни бойци още веднъж ще се качи на ринга на SENSHI, където ще се изправи в непредвидим дуел против французина.

Александър е на 32 години е повторен международен първенец при дилетантите и европейски К-1 първенец при експертите - WAKO World /2015/. Той има зад тила си доста успехи, в това число Александър завоюва последните си три срещи на SENSHI - в края на 2021 той надви над Филип Секулович, а през февруари 2022 година записа победа срещу Бобан Илиоски. Българинът има и победа на SENSHI 12 над испанеца Рубен Гарсия.

Зрелищната бойна галавечер се излъчва и онлайн по Bulgaria ON AIR и Max Sport за България, както и в действително време за целия свят по американската телевизия FITE, на Senshi.com, Boec.bg, Boec.com, Kwunion.com и Kyokushin Karate News.

16-ото издание на SENSHI се провежда със съдействието на Професионалната лига на Световния киокушин съюз (KWU International Professional League), както и със специфичната поддръжка на ЗАД " Армеец ", MAX Sport, " България Еър ", М Кар Груп - BMW дилър и " Св. Св. Константин и Елена Холдинг ".

Медийни сътрудници на SENSHI са Boec.BG и Boec.COM, националната

телевизия Bulgaria ON AIR, американската онлайн телевизия за бойни спортове FITE, Gol.bg, Topsport.bg, Kwunion.com, осведомителният портал Kyokushin Кarate News, Fighto.News и Novinata.bg.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР